ORA Musikerdag på Kansas City. Lørd. 15.dec. kl. 12 – 17.30

KOM TIL MUSIKERDAG ODENSE!
Kom til en lækker inspirationsdag, hvor du kan møde spændende folk fra musikbranchen, bl.a. bookere, producere, sangskrivere, bandcoaches og andre musikere.

LØRDAG D. 15. DECEMBER KL. 12:00 – 17:30

Musikerdag Odense 2018 er en netværksdag med talks om aktuelle emner for dig og bandet, foto-sessions, samt demo-coaching med feedback på din musik, din PR og dine fremtidsplaner.
Der vil være inspirerende oplæg og paneldebatter med nogle skarpe folk fra forskellige grene af musikbranchen.

Sideløbende med programmet kan du deltage i foto-sessions, demo-coaching, møde forskellige musikaktører, få lavet musiker-høreværn, teste grej, gå i baren, netværke, høre musik, etc..
// KOM UD OVER SCENEKANTEN //
Kristian Koch er Danmarks mest efterspurgte liveperformance-coach, og han coacher bands i sceneoptræden og i at levere endnu bedre sceneshows. Han besøger Musikerdag Odense med sit foredrag Ud Over Scenekanten – coaching og foredrag. Kristian vil give et indblik i do’s and don’t’s indenfor sceneoptræden, snakken-mellem-numre-, m.m..
// ARTIST TALK //
Oplev den karismatiske forsanger Sebastian Wolff fra rockbandet Kellermensch. Det bliver med guitaren klar og i samtale med journalisten Anders Bøtter, om det at begå sig på den danske musikscene. Sebastian Wolff tegner sig som en af den danske musikscenes mest karismatiske frontfigurer. Sebastian Wolff er samtidig sangskriver, producer og en flittig brugt bandcoach, pga. af sit engagement omkring unge talenter. Derfor glæder vi os til at præsentere ham på scenen til Musikerdag, hvor Anders Bøtter styrer slagets gang. Der vil blive tid til snak, men ikke mindst et udvalg af numre fra bandets katalog.
// NETVÆRKSTIMEN //
Mød alle tilstedeværende branchefolk og coaches, og få en uformel snak om det du har på sinde.Mød blandt andre; Sebastian Wolff (sangskriver/producer/Kellermensch), Anders Bøtter (Radiovært), Stefan Gejsing (Roskilde Festival), Jesper Krüger (ORA/UHØRT Festival), Anne Kirstine Eldridge (ORA/UHØRT Festival), Thomas Hyllested (kontrakter og aftaler/DMF), Michael Højris (DMF) og mangle flere.

// BOOK EN FOTOSESSION m/ fotograf Lasse Lagoni //
Book din helt egen fotosession med den anerkendte fotograf Lasse Lagoni. Få pressefotos i bedste kvalitet. (pris: 300,- kr.) Du tilmelder dig foto-session via dette link: https://podio.com/webforms/21899475/1530441

// BOOK EN DEMO-COACHING //
Vi tilbyder i år mulighed for at booke individuelle Demo-sessions om specifikke emner, så du kan komme på rette vej med dit og bandets musikprojekt. Hver session er 30 min. og du kan få råd og vejledning eller feedback inden for følgende områder:• Få feedback på musikken• PR og kommunikationsstrategi • Bandøkonomi• Udgivelse, sync og alt deromkring.
Du kan tilmelde dig demo-coaching via dette link: https://podio.com/webforms/21864500/1527155

Musikerdag Odense 2018 er arrangeret af musikorganisationen ORA i samarbejde med øvelokaleforeningen Odense Øvelokaleforening og Kansas City.

Permanent link til denne artikel: http://dmfodense.dk/ora-musikerdag-paa-kansas-city-loerd-15-dec-kl-12-17-30/